Időpontfoglalás

Időpontválasztás

Az Ön foglalása

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Hely

{location_name}

Ügyfelek

{reservation_capacity}

Munkatárs

{employee_name}

Ár

{reservation_price}
Your cart is empty.

Összesen: Ft

Személyes adatok

Required fields are followed by *.

Pl: 06309876543

Szolgáltatások

Payment Method

  • Fizetés személyesen kártyával vagy készpénzzel

Foglalás folyamatban…

Szolgáltatások

Szolgáltatások

„A jó anamnézis, fél diagnózis”- elvét követjük, minden vizsgálat tartalmazza az előzmények részletes áttekintését, átbeszélését.

Terhesgondozás

Tapasztalt, és végtelenül türelmes szülésznők segítségével, magzati rutin diagnosztika (CTG), várandósgondozás és szülés felkészítés, függetlenül a később választott szülészeti ellátó intézménytől (állami Kh., magán Kh., otthon).

A maximális biztonság és odafigyelés mellett, minden – akár banálisnak tűnő – kérdésre válaszolunk.

Külön hangsúlyt fektetünk a koraszülés megelőzésre („koraszűrés protokoll”). Szonográfus bevonásával magzati Ultrahang diagnosztika és baba-mozi, időpont egyeztetéssel.

Meddőség

A családtervezéssel kapcsolatos nehézségekre, megfelelő kivizsgálási szisztémánk (anamnézis, laborvizsgálatok, Ultrahang, petevezető átjárhatóság-HyCoSy, mintavételek) jelent megoldást.

Hamarosan az Ambuláns Méhtükrözés is elérhető szolgáltatás rendelőnkben (mehtukrozes.hu).

Nőgyógyászati szűrés

A rutin, éves szűrővizsgálaton (fizikális vizsgálat, cytológia / HPV szűrés /Cin Tech., kolposzkópia, hasi és kismedencei Ultrahang (3D/4D) és emlő vizsgálat) túl, a gyakori kellemetlen nőgyógyászati panaszokat okozó kórképek ellátása úgymint a vérzészavarok, fertőzések, gyulladásos panaszok, alhasi fájdalom kivizsgálása miatt is forduljon hozzánk bizalommal, a ciszták, miómák diagnosztikájával, követésével és kezelésével kapcsolatos kérdésekre is választ kaphat.

A hormonális eltérések, PCO’s, fogamzásgátlás témakörével szintén foglalkozunk.

Onkológia

Szeméremtesti-, hüvelyi-, méhnyak-, kismedencei folyamatok (méhtest, petefészek) kivizsgálása és kezelési stratégia felállítása, a jelenlegi nemzetközi irányelvek alapján (ESGO, ESMO, ESTRO, FIGO).

Neurológia

Az idegrendszer működési zavarai alapvető fontosságú képességek hanyatlását vagy elvesztését okozhatja, talán ebben a szakmában szükséges a legalaposabb felkészültség. Irányított kérdésekkel egy reflexkalapács és fizikális vizsgálat segítségével a jó szakember tudja a megoldást.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal, felkészülten várjuk pácienseinket, akár közelmúltban fellépő, vagy régóta fennálló panasszal érkezik. A fejfájás megszüntethető!

Nőgyógyászat

Az egyik leggyakoribb nőgyógyász felkeresését szükségessé tevő okok a folyásos panaszok, húgyúti fertőzések, és a bizonytalan kismedencei fájdalom. Ezek kivizsgálása során egyértelműen el kell különíteni a betegség eredetét, a megfelelő kezelés elkezdéséhez. A vizsgálat során a hüvelyváladék jellege, megjelenése alapján a folyásos panaszt okozó kórokozó gyakran elkülöníthető, a vizsgálat fájdalommal nem járó, gyors hüvelyi feltárással történik. Már a vizsgálatot megelőző megbeszélés során gyanús lehet a kórokozó típusa, a fertőzés eredete.

Egyes betegségek az un. STD – k (szexuális utón terjedő betegségek) típusosan jelentkeznek, sokszor megelőző sikertelen kezelések előzik meg, ilyen kórokozók (Chlamydia, Ureaplasma, Trichomonas stb.) igazolása célzott mintavétellel történik, majd megkezdhető a célzott antibiotikus kezelés. A legtöbb nőgyógyászati fertőzés átmeneti és a jól működő immunrendszer hatására néhány nap alatt, esetleg egy menstruációt követően, de megszűnnek a panaszok. Ha azonban tartóssá válik mindenképpen célszerű szakember felkeresése, mert az „elmúlik magától elv” itt nem működik. A bakteriális vaginózis egy gyakori kérdéskör, felismerésre magában foglalja a kórokozó kimutatását, gyakran nem mutat tünetet, mert enyhe megjelenése nem tűnik fel a páciensnek, mások pedig orvosról orvosra járnak a hüvelyi diszkomfort és folyásos panaszaikkal.

A cikluszavarok feloszthatóak megannyi szempontból, életkori sajátság jellemzi. A tinédzserek körében az első menstruáció (átlagosan 12 évesen) megjelenését nem feltétlenül követi szabályos periódusokban jelentkező menzesz. Ez azzal magyarázható, hogy a hormonális szabályozás folyamatos érésen megy keresztül, és ez a finomodás vezet el végül a rendszeresen jelentkező, átlagosan 28 naponkénti ciklus beállásához. Ha ez néhány nappal rövidebb vagy hosszabb az nem kóros. A tinédzserkor jellegzetessége a rendszertelenség, talán ezt nem kell bemutatni, a hormonális érés időszakában is van megoldás a ciszták és ciklusos fájdalom ellen.

FHM rendelő az endometriosisról cikkünket ide kattintva olvashatja el.

Műtéti szolgáltatások

Magánkórházi háttérrel endoszkópos (laparoszkópia, hiszteroszkópia) diagnosztikus és operatív műtétek. Jó- és rosszindulatú kórképek (ciszták, méhmegtartó mióma műtétek, endometriosis, DIE, petevezető átjárhatóság, méheltávolítás (totális, subtotális), petefészek eltávolítás, méhfüggelékek eltávolítása, mintavételek . Hüvelyen keresztüli és hüvelyi- plasztikai, valamint nyitott hasi műtétek.

Korházi háttér

Szent Magdolna Magánkórház – Zsigmond tér, TritonLife Róbert Magánkórház, Maternity Magán Klinika, Versys

Health Tips & Info

Időpontfoglalás

Időpontválasztás

Az Ön foglalása

{service_name}
{reservation_date},
{reservation_time}

Hely

{location_name}

Ügyfelek

{reservation_capacity}

Munkatárs

{employee_name}

Ár

{reservation_price}

Your cart is empty.

Összesen: 0 Ft


Személyes adatok

Required fields are followed by *.

Pl: 06309876543


Szolgáltatások

Payment Method


  • Fizetés személyesen kártyával vagy készpénzzel

Foglalás folyamatban…

Nyitvatartás

Hétfő
– Péntek:
7:00 – 19:00

Orvosaink


Dr. Hernádi Balázs

szülész- nőgyógyász adjunktus, daganatsebész, igazgató


Dr. Kapás István

neurológus


Ifj. Dr. Kapás István

szülész, nőgyógyász, meddőségi specialista

Departaments

LetöltésekCOVID-19 (Coronavirus) UpdateCOVID-19 (Coronavirus) Update